Ett av Blizzards största namn tackar för sig

Ett av Blizzards största namn tackar för sig

Chris Metzen är bara 42 år men är med sina nästan 23 år hos Blizzard en riktig branschveteran. Han började sin karriär där när studion ännu hette Chaos Studios och har sedan dess varit ett tungt namn i otalet DiablosWarcrafts och Starcrafts. Han är också känd för sina många insatser som röstskådespelare, inte minst i rollen som Thrall. Hans sista stora gärning blev som creative director för Overwatch.

Ja, när vi säger sista menar vi sista. 42 år ung väljer Metzen att tacka för sig. På Battle.net skriver han:

– Under nästan 23 år har jag haft det stora privilegiet att forma världar och bygga spel med de klokaste, mest kreativa hjärnorna i nöjesbranschen, skriver Metzen som alltså inte fortsätter karriären någon annanstans utan verkligen går i pension. Anledningen till varför jag använder ordet “pension” är för att jag inte går till något annat företag, startar upp nya projekt eller något sådant. Tiden har kommit för att slå av på takten. Vila. Ligga på soffan och bli fet. Eller ja, fetare. Skämt åsido, jag ska fokusera på vad som betyder mest för mig i hela världen: min familj. De är navet i mitt liv och källan till min största glädje och inspiration.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts