En närmare titt på titanerna i Titanfall 2

En närmare titt på titanerna i Titanfall 2

För några veckor sedan kunde konsolspelarna prova på en öppen beta av Titanfall 2 vid två separata tillfällen. Under tiden lämnades vi pc-spelare ute i kylan, och Respawn har förklarat att det främst berodde på en rädsla för läckor (vilket känns befogat med tanke på vad som hände med den andra av höstens stora EA-shooters Battlefield 1). Titanfall 2 kommer innehålla sex titaner vid lanseringen och de kan svinga svärd, glidflyga med ryggraketer och skicka tryckvågor längs marken med sina bara knytnävar.

Nu har vi fått presentationsfilmer för var och en av dem – Scorch, Ion, Northstar, Tone, Ronin och Legion. Titanfall 2 kommer också innehålla en ensplarkampanj som tar inspiration från genreklassiker som Half-Life och Bioshock, och om du vill veta ännu mer om spelet rekommenderar vi vår förhandstitt från tidigare i år. Titanfall 2 släpps den 28 oktober och kommer inte göras tillgängligt tidigare för de som betalar för Origin Access, så vi behöver inte oroa oss för att någon ska få ett försprång online.

Här är presentationsfilmerna. Vilken är din favorit?

Titanfall 2 Official Titan Trailer: Meet Scorch

Meet Scorch, one of six all-new Titans in Titanfall 2. Scorch manipulates fire as it’s primary source of defensive and offensive abilities. Make sure to check out the other 5 Titans including Ion, Tone, Northstar, Legion + Ronin coming during Titan Week. Each Titan features unique abilities that allow them to dominate battle along the Frontier.

Titanfall 2 Official Titan Trailer: Meet Ion

Meet Ion, one of six all-new Titans in Titanfall 2. Ion uses it’s energy management abilities to divert power between it’s three weapons systems and is able to deal a devastating laser core that melts everything in it’s way. Make sure to check out the other 5 Titans including Scorch, Tone, Northstar, Legion + Ronin coming during Titan Week.

 

Titanfall 2 Official Titan Trailer: Meet Northstar

Meet Northstar, a sniper who can fly and one of six all-new Titans in Titanfall 2. Northstar is a master of both flight and precision kills. Make sure to check out the other 5 Titans including Scorch, Ion, Legion, Tone + Ronin coming during Titan Week.

Titanfall 2 Official Titan Trailer: Meet Tone

Meet Tone, one of six all-new Titans in Titanfall 2. Tone is about accurately laying waste to enemies both efficiently – and explosively. Make sure to check out the other 5 Titans including Scorch, Ion, Northstar, Legion + Ronin coming during Titan Week. Each Titan features unique abilities that allow them to dominate battle along the Frontier.

Titanfall 2 Official Titan Trailer: Meet Ronin

Meet Ronin, the Titan with the sword. Ronin loves getting up close with it’s samurai vibe, and quick to get in and out tactics including his Phase Shift ability. Respawn is dropping six all-new Titans in Titanfall 2 including Scorch, Ion, Northstar, Tone + Legion.

Titanfall 2 Official Titan Trailer: Meet Legion

Meet Legion, who utilizes an assortment of ballistic abilities focusing on defense and control. Legion is one of six all-new Titans from Respawn in Titanfall 2 including Scorch, Ion, Northstar, Tone + Ronin. Each Titan features unique abilities that allow them to dominate battle along the Frontier.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts