En naggande kort glimt av Hitman: Colorado

En naggande kort glimt av Hitman: Colorado

hitman-two-column-01-ps4-eu-23oct15När vi säger kort menar vi kort. Mindre än tio sekunder av den här teasern visar Hitman: Colorado i rörelse. Det låter snålt men å andra sidan får vi ge 47:an det här: Han hinner skapa mycket kaos och sprida en del ond bråd död trots den lilla tid som står till hans förfogande. Avsnittet släpps idag.

PC Gamers digitala lönnmördarexpert Emil Kraftling är redo för Colorado och har förstås recenserat samtliga episoder som släppts. Han säger så här:

HITMAN – Episode 5: Colorado Teaser Trailer

See the full trailer at 1pm CEST on September 27th! HITMAN: Episode 5 will be set in Colorado, USA and arrives on September 27th 2016! Agent 47 must infiltrate a private militia training camp and take out 4 targets. http://buy.hitman.com

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts