Duke Nukem 3D får remaster med nya banor

Duke Nukem 3D får remaster med nya banor

Japp, nu är det bekräftat. Duke Nukem 3D 20th Anniversary Edition World Tour är det behändiga fulla namnet på den nya utgåvan av det numera klassiska fps-spelet. Som ryktet skvallrade om får vi alltså en remaster av originalspelet, men utöver det får vi också nya banor och musik av några av originalkreatörerna. Framför allt får vi även nyinspelade repliker av Duke själv – eller John St. John som han heter på riktigt (ett ännu bättre namn än Duke Nukem, ärligt talat). Den som hoppats på något nytt med Duke får alltså något litet att se fram emot i alla fall med det nya innehållet.

Enligt Gearbox kommer spelarna att kunna mellan den nya grafiken och originalgrafiken. Lugnande besked för alla traditionalister därute. Duke Nukem 3D-remastern släpps 11 oktober och priset landar på runt 200-kronor.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts