Divinity: Original Sin 2 är ute i early access nu

Divinity: Original Sin 2 är ute i early access nu

Divinity: Original Sin är ett av de där rollspelen jag är övertygad om att jag skulle älska bara jag skulle ge det en chans. Det släpptes sommaren 2014 efter en lyckad Kickstarter-kampanj, och nu börjar det redan dra ihop sig till uppföljaren – Divinity: Original Sin 2 är ute i early access nu, och den nuvarande versionen innehåller akt 1 som beräknas erbjuda mellan 8-12 timmars speltid.

Original Sin 2 bjuder både på en ny grafisk stil och en uppgraderad spelmotor, och man kan för tillfället spela som fyra olika raser – människa, alv, dvärg och ödla. Man kan också välja mellan fyra olika urspungshistorier (berättelser som definierar personliga mål och bakgrund) för att ge extra djup åt spelarkaraktären. Original Sin 2 innehåller även co-op för upp till fyra spelare såväl som en handfull PvP-arenor om man föredrar det.

Här är en trailer.

Divinity: Original Sin 2 – Early Access Launch Trailer

Uploaded by LarianStudios on 2016-09-15.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts