Devil Daggers för en dollar

Devil Daggers för en dollar

Devil Daggers är ett spel jag hittills betraktat på säkert avstånd. Det är förmodligen dags att ändra på det nu. Devil Daggers tar mycket inspiration av gamla goda Quake, och dumpar spelaren i en arena fullproppad av fiender som bara blir tuffare och tuffare med tiden, ända tills spelaren slutligen går under. Sedan börjar man bara om från början, och fortsätter den eviga jakten på ett nytt personligt rekord, eller kompisens bästa tid på spelets inbyggda leaderboard.

Devil Daggers är den mest självklara fixstjärnan i Humble Jumbo Bundle 7, men paketet innehåller också mycket annat gott. För en dollar får man tillgång till nämnda Devil Daggers, Rollercoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack och Runestone Keeper . Om man betalar mer än genomsnittet (just nu lite över fem dollar) utökas listan med Stronghold Crusader 2, Prison Artchitect, Punch Club och ett antal icke utannonserade spel som kommer läggas till inom kort. Betala mer än tio dollar och du får early access-överlevaren Miscreated på köpet.

Alla spel aktiveras på Steam, förutom Runestone Keeper och Prison Architect som även kan laddas ner från GOG om man föredrar det. Precis som vanligt kan man själv bestämma hur mycket av pengarna som kommer att gå till utvecklarna, Humble och välgörenhet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts