Detta väntar på dig i Stardew Valley 1.1

Detta väntar på dig i Stardew Valley 1.1

Under PAX West i Seattle fick brittiska PC Gamer chansen att träffa Eric Barone, mannen som under fyra och ett halvt år på egen hand skapade årets indiedarling Stardew Valley (recension). Även om spelet sedan länge är släppt vägrar Barone slå av på takten och jobbar hårt på version 1.1. I filmen undertill kan du både höra Barone och se smakprov på det expanderade lantlivet.

Från och med den nya uppdateringen kommer vi kunna välja layout på vår gård. Standardmallen finns förstås kvar men nu kan du bland annat bo på en bondgård omgärdad av tät skog eller porlande floder. Vi får också nytt äktenskapsmaterial att snärja och fler byggnader att smälla upp. Detta och mer därtill kan du kika på nedan.

Barone siktar på att släppa 1.1-uppdateringen om ungefär en månad. “Yay!” är allt vi har att tillägga.

Stardew Valley – 1.1 update gameplay and interview

We talk to Eric “ConcernedApe” Barone about the upcoming 1.1 update for Stardew Valley Check out http://www.pcgamer.com for more coverage from PAX West 2016!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts