Dessa är Origin Access-planerna för Battlefield 1

Dessa är Origin Access-planerna för Battlefield 1

På Electronic Arts onlinebutik Origin har man sedan en tid tillbaka kunnat betala för Origin Access, en månatlig prenumeration som ger tillgång till gratisspel från “valvet” såväl som tidig åtkomst till nya, heta titlar. Nu har vi fått reda på vad det här innebär för Battlefield 1.

Battlefield 1 släpps den 21 oktober för vanliga dödliga, men de som förhandsbeställt spelet kan börja panga medmänniskor redan den 18 oktober. Ännu tidigare än så – den 13 oktober – kommer en trial-version släppas för Origin Access-medlemmar, som ger spelarna ett tio timmar långt smakprov av fem onlinekartor (det fullständiga spelet kommer innehålla tio) och fyra spellägen (av sex). Därtill får man prova på enspelarkampanjens två första uppdrag, och man kommer kunna fortsätta från sin sparfil när det fullständiga spelet har släppts.

Ni kan läsa mer om Origin Access-planerna här. Om ni vill veta mer om alla kartor och spellägen kan ni begrunda dem här. Sedan tidigare vet vi att den andra av höstens stora EA-skjutare Titanfall 2 inte kommer bli tillgängligt tidigare för Origin Access-prenumeranter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts