Dessa är de bästa spelarna i Fifa 17

Dessa är de bästa spelarna i Fifa 17

Electronic Arts har berättat vilka fotbollsspelare som är de 50 bästa i deras kommande bolltrollare Fifa 17. Den fullständiga listan kan beskådas här och topp tio är som följer. För första gången sedan 2009 ser vi ett maktskifte i toppen och Zlatan är rankad som den nästbästa strikern efter Suárez. Vad tycker du om rangordningen?

1. Cristiano Ronaldo – 94 (Real Madrid)
2. Lionel Messi – 93 (Barcelona)
3. Neymar – 92 (Barcelona)
4. Luis Suárez – 92 (Barcelona)
5. Manuel Neuer – 92 (Bayern Munich)
6. Gareth Bale – 90 (Real Madrid)
7. Zlatan Ibrahimović – 90 (Manchester United)
8. Jérôme Boateng – 90 (Bayern Munich)
9. Robert Lewandowski – 90 (Bayern Munich)
10. David De Gea – 90 (Manchester United)

Vi har tidigare berättat att det här spelet kommer bli det första i serien som bygger på Dice-motorn Frostbite, och systemkraven kan begrundas här. Spelet kommer att innehålla ett nytt storyläge som handlar om den unga supertalangen Alex Hunter och hans äventyr i brittiska Premier League, både på och utanför fotbollsplanen. Om du är nyfiken på det fysiska spelet eller attackteknikerna har EA släppt korta gameplayklipp, och vi kan även berätta att tysken Marco Reus vann Electronic Arts omröstning om vilken spelare som kommer bli den globala omslagsstjärnan för spelet.

Fifa 17 släpps den 27 september för vanliga konsumenter och den 22 september för Origin Access-medlemmar. Här är ett klipp där några fotbollsspelare reagerar på rangordningen.

FIFA 17 Player Ratings Revealed – James, Reus, Neuer, Kane, Martial

See the FIFA 17 ratings for some of the best players in the world, including: James, Muller, Buffon, Neuer, and Martial. More FIFA 17 ratings revealed: http://x.ea.com/15507 Up to $120 worth of Jumbo Premium Gold Packs when you pre-order the #FIFA17 Super Deluxe Edition: http://x.ea.com/15509 FIFA 17 is Powered by Frostbite.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts