Den nya versionen av Titan Quest är en gratis uppgradering

Den nya versionen av Titan Quest är en gratis uppgradering

titanquestNordic Games menar allvar. I samband med namnbytet till THQ Nordic berättade de att de har hela 23 projekt under utveckling just nu, varav 13 ännu inte avslöjats.

Företaget var en av de största spekulanterna när THQ:s gamla varumärken auktionerades ut efter den amerikanska utgivarens konkurs. Ett av dem var Darksiders, som får en nyversion inom kort, och ett annat var Titan Quest, som fick en uppgradering så sent som igår.

Titan Quest Anniverary Edition kostar 5 euro på Steam fram till den 7 september, men om man redan äger originalspelet på nämnda onlinetjänst får man den uppgraderade versionen utan extra kostnad. Det rör sig inte om ett hafsverk – i alla fall inte av den dignande changeloggen att döma – och den nya versionen innehåller buggfixar i mängder och uppdateringar av grafiken som gör spelet mer anpassat till moderna upplösningar.

Här är lanseringstrailern för Titan Quest: Anniversary Edition. Spelet kan också inhandlas från GOG.

Titan Quest – Anniversary Edition – Release Trailer

https://www.gog.com/game/titan_quest_anniversary_edition For its 10 year anniversary, Titan Quest will shine in new splendour. This Anniversary Edition combines both Titan Quest and Titan Quest Immortal Throne in one game, and has been given a massive overhaul for the ultimate ARPG experience.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts