Den nya arenaskjutaren Toxikk är ute nu

Den nya arenaskjutaren Toxikk är ute nu

Arenaskjutarna är tillbaka. Eller ja, typ, i alla fall. Epic utvecklar kontinuerligt sitt nya Unreal Tournament (det är gratis!) och Cliffy B filar på sitt Lawbreakers. Mitt i smeten hittar vi Toxikk, som släpptes i måndags på Steam och finns tillgängligt i både gratis- och betalversioner.

Spelet innehåller inga mikrotransaktioner, men om man betalar för sig får man en serverbrowser, möjligheten att skräddarsy karaktärer, tillgång till Steam Workshop och alla framtida kartor och spellägen. En komplett och tacksamt lättförståelig lista över skillnaderna mellan versionerna hittar ni här.

Reakktor Studios marknadsför Toxikk med slagord som “inga klasser”, “inga loadouts”, “ingen bullshit” och “fragga som om det vore 1999”. I trailern nedan får vi exempel på ett helt gäng olika arenor baserade på verkliga lokaler, såväl som en uppsjö av fordon. Toxikk verkar vara skönt okomplicerat, och eftersom jag älskar Quake III Arena och Unreal Tournament nickar jag gillande åt vad jag ser.

Official: TOXIKK Release Trailer / FREE EDITION OUT NOW!

TOXIKK 1.0 and FREE EDITION AVAILABLE NOW. Hop aboard and frag like it’s 1999. TRY TOXIKK FOR FREE: Available on STEAM and on http://toxikk.com/editions

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts