Dead Rising har äntligen släppts på pc

Dead Rising har äntligen släppts på pc

Mellandagsrean. Ett rent helvete.
Mellandagsrean. Ett rent helvete.

Vi fick tvåan, trean och lagom till jul landar också Dead Rising 4 på en pc nära dig. Originalet från 2006 har dock gått oss förbi – tills igår. Då släpptes nämligen Dead Rising Steam och av användarbetygen att döma handlar det om en stabil lansering, vilket tyvärr är något man aldrig kan ta för givet.

Dead Rising äger rum i ett köpcentrum (p.g.a. zombieapokalypsen) knökat av levande döda, men där tiden lustigt nog är din allra största fiende. Människor dör och saker sker oavsett om du är där eller ej, så det gäller att fatta kloka beslut. Det här spelet, däremot, är inte riktigt klokt med over the top-action och vansinnigheter i samma anda som Saints Row. Med andra ord: en perfekt blandning av seriositet och fånerier.

Vill du veta mer om nyversionen av Dead Rising, så som systemkrav och upplösningar bortom 4K, rekommenderar vi att du kikar här.

Dead Rising 10th Anniversary Trailer

Re-live the zombie outbreaks and celebrate the 10th Anniversary of Dead Rising with Dead Rising, Dead Rising 2, and Dead Rising 2: Off the Record coming to Xbox One and PlayStation 4, and Dead Rising coming to Steam as a digital download, all in 1080p at 60 fps!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts