De spelbara karaktärerna i nya Mass Effect är syskon

De spelbara karaktärerna i nya Mass Effect är syskon

Tidigare idag skrev vi om den nya Mass Effect: Andromeda-trailern som något överraskande dök upp under Playstation-eventet i New York igår kväll. Vi kommer få veta mycket mer om spelet den 7 november, men Bioware har ändå lättat ytterligare på locket. Mac Walters gick igenom demon tillsammans med Playstation Access och hade några överraskande nyheter att dela med sig av angående spelarkaraktärens släktband.

– Här ser vi vår manliga karaktär, under E3 visade vi den kvinnliga. Vad många inte vet – en liten överraskning här! – är att de är syskon, och existerar i spelvärlden samtidigt. Så om du spelar som den kvinnliga Ryder finns hennes bror också någonstans där ute i universumet.

– En annan rolig detalj är att karaktären vi såg under E3, killen i N7-rustningen, i själva verket är deras far. Så vi har avslöjat hela Ryder-familjen – vi kommer att dela med oss av namnen och liknande i framtiden också.

Mass Effect: Andromeda kommer att släppas någon gång i början av nästa år. Här är klippet från Playstation Access.

Mass Effect: Andromeda 4K PlayStation 4 Pro Gameplay – Who is Ryder?

Hollie has played Mass Effect: Andromeda on PS Pro and speaks to Bioware about the game, the new hardware, and its 4K visuals. Displayed 4K images are from PS4 Pro. PS4 Pro features vary depending on title. Adjust your YouTube settings to 4K. 4K display device required to view in 4K.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts