Datum för Silver Case-remastern satt

Datum för Silver Case-remastern satt

Den 7 oktober fyller Suda51:s The Silver Case 17 år. Passande nog släpps remastern samma dag. Redan nu kan du dock ladda ner en demo från bland annat Steam.

The Silver Story är en visual novel om jakten på en seriemördare. Spelet släpptes ursprungligen till Playstation i nådens år 1999 men det är först nu, 17 år senare, vi får en engelsk översättning av det första verk Suda51 gjorde under Grasshopper Manufactures flagg. Det har som bekant åtföljts av många andra (inte sällan bisarra) titlar, så som No More HeroesSine Mora och Lollipop Chainsaw.

The Silver Case fick också en uppföljare i och med The Silver Case: Ward 25. Denna titel stannade dock på japanska mobiltelefoner, men Suda51 har sagt att om remastern av originalet blir framgångsrik kan det även bli tal om en nyversion av uppföljaren.

シルバー事件1st トレーラー/The Silver Case 1st Trailer

Coming Soon to… Playism: http://playism-games.com/game/285/the-silver-case and Steam: http://store.steampowered.com/app/476650 “The Silver Case” was the debut game from developer SUDA51, who has worked on “Flower, Sun and Rain”, “Killer 7”, the “No More Heroes” series, “Lollipop Chainsaw” and currently “LET IT DIE”.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts