Datum för den andra episoden av Batman

Datum för den andra episoden av Batman

Batman blev med Telltale-serie för drygt en månad sedan. Ni kan läsa Eriks Bergérus recesion här, och han sammanfattade det hela med att beskriva det första avsnittet som en “stabil grund” för fortsättningen. Nu har Telltale berättat när episod två lanseras – Children of Arkham släpps den 20 september, förhoppningsvis utan tekniska problem den här gången.

Arkham är en bekant plats för de av oss som spelade Rocksteadys eminenta metroidvania Batman: Arkham Asylum när det begav sig under sensommaren 2009. Arkham är ett fängelse på en liten ö som oftast befolkas av Batman-universumets mest färgstarka skurkar, så vi kan nog förvänta och en och annan minnesvärd cameo. Children of Arkham är det andra av fem planerade avsnitt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts