Dark Souls III – vintrig trailer från Ashes of Ariandel

Dark Souls III – vintrig trailer från Ashes of Ariandel

Dark Souls III (recension) släpptes i början av året men många har svårt att lägga det ifrån sig. Snart lär det bli ännu tuffare då storyn fortsätter i dlc:t Ashes of Ariandel. Den fyra minuter långa trailern kommer dock med en fet spoilervarning. Vill du vandra ut i snöstormen utan någon vetskap om vad som väntar ska du vända bort blicken och istället fästa den på Nicolas Cage.

Ashes of Ariandel avslöjades i augusti och blir det första story-dlc:t till Dark Souls III. Därefter ska ytterligare ett följa, vilket vi ännu inte vet något om.

Kanske blir detta också den stora finalen av Dark Souls III? Hidetaka Miyazaki har varit lite motstridig i sina uttalanden och har sagt att “det är dags att röra sig bort från Dark Souls” men också att han “inte helt utesluter möjligheten att ta tillbaka serien i framtiden”.

Dark Souls III Ashes of Ariandel – PS4/PC/XB1 – Divert thine eyes (Gameplay)

WARNING: THIS VIDEO CAN CONTAIN SPOILERS ABOUT ASHES OF ARIANDEL Take your first steps in the cold world of Ashes of Ariandel… Enjoy some exclusive gameplay footage from Dark Souls III upcoming DLC: Ashes of Ariandel. Available on Oct. 25th.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts