Cyberpunk 2077 kan innehålla multiplayer

Cyberpunk 2077 kan innehålla multiplayer

Vi vet ännu inte särskilt mycket alls om CD Projekt Reds kommande mastodontrollspel Cyberpunk 2077. Den över tre år gamla teasern förmedlar stämning och känsla, men inte mycket mer än så. Vi vet dock att det rör sig om en riktig storsatsning, teamet är större än under utvecklingen av The Witcher 3, och nu har vi fått reda på att spelet möjligtvis kan innehålla en “sömlös” multiplayer-del.

CD Projekt Red har nämligen ansökt om stöd från det polska programmet GameINN för teknologier som “City Creation”, “Animation Excellence”, “Cinematic Feel” och “Seamless Multiplayer”. Våra brittiska kollegor har kontaktat CD Projekt Red, och de har bekräftat att uppgifterna stämmer men kan inte säga mer om saken i dagsläget.

Vi kan nog utgå ifrån att allt det här berör Cyberpunk 2077, även om det givetvis kan röra sig om ett helt annat projekt. Av allt att döma kan vi dock förvänta oss äventyrande i öppna stadslandskap, sömlös multiplayer och en filmisk känsla med imponerande animationer när Cyberpunk 2077 slutligen släpps någon gång i den avlägsna framtiden.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts