Squadron 42, att försenas eller icke försenas?

Squadron 42, att försenas eller icke försenas?

Tidigare i veckan påstod tyska sajten Gamestar att Star Citizens solospelardel, Squadron 42, försenas till mitten eller slutet nästa år. Nu menar dock tysktalande användare på RSI-forumet att det påstådda citatet kom från Gamestar och inte Chris Roberts själv. Intervjuaren ska ha sagt: “Och kanske kommer det äntligen släppas nästa år. Det är åtminstone vad Chris Roberts lovade mig.”

Was ist los? Förvirringen fortsätter på Reddit där en Gamestar-journalist ändå påstår att det är 2017 som gäller. WAS IST LOS!? Våra brittiska kollegor vände sig till teamet självt och fick svaret:

– Det verkar som om något har gått förlorat i översättningen, säger en representant som hävdar att man inte diskuterade något officiellt releasedatum, men att vi ska få en uppdatering under CitizenCon den 9 oktober.

Något datum ville inte representanten diskutera men på den officiella sajten står alltjämt 2016. Fortsättning följer.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts