Call of Duty-nyheter i massor

Call of Duty-nyheter i massor

infinitewarfarebox
Jag är en arg militärman och jag är tillbaka i år igen.

Det hände en del kring Call of Duty i helgen. Multiplayerdelen av Call of Duty: Infinite Warfare avslöjades, och vi fick både en trailer och en längre överblick. Det innehåller tydligen någon form av crafting?

Vi fick också se multiplayerdelen av den nya versionen av Call of Duty: Modern Warfare, som kommer medfölja den dyrare specialutgåvan av Infinite Warfare. Tills vidare kommer Modern Warfare inte att säljas separat. Activision har också sagt att samtliga av originalspelets 16 multiplayerbanor kommer bli spelbara – tio av dem blir tillgängliga på releasedagen, medan de övriga sex kommer i december som gratis uppdateringar.

Slutligen har också det nya dlc-paketet Salvation till Call of Duty: Black Ops 3 – som vi skrivit mer ingående om tidigare – fått en trailer där vi ser de nya multiplayerkartorna i aktion. Salvation släpps den 6 september till Playstation 4 och en månad senare till pc. Call of Duty: Infinite Warfare släpps i sin tur den 4 november, så Call of Duty-fans kommer verkligen inte behöva gå sysslolösa i höst.

Här är alla nya trailers.

Official Call of Duty®: Infinite Warfare – Multiplayer Reveal Trailer

Future War. Old School Fight. We’re talking epic, large scale, battles and massive set pieces that are true to the franchise’s roots. Infinite Warfare Multiplayer is filled with new ideas, but it’s first and foremost a great Call of Duty experience.

Official Call of Duty®: Infinite Warfare – Multiplayer Overview

Call of Duty®: Infinite Warfare’s Multiplayer delivers the most customizable Call of Duty MP yet with Combat Rigs, all-new high-tech equipment, the ability to craft tons of Prototype Weapons, and much more. Learn more about what to expect on November 4.

Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered – Multiplayer Reveal Trailer [UK]

The genre-defining multiplayer action of Call of Duty®: Modern Warfare® returns on November 4 with Modern Warfare: Remastered. Ready up and dive back into some of the most memorable MP maps in gaming history, including Crash, Backlot, and Overgrown.

Call of Duty®: Black Ops III – Salvation Multiplayer Trailer [UK]

Salvation is coming on September 6. Treyarch’s fourth DLC Pack for Black Ops 3 delivers four pulse-pounding multiplayer maps, including the studio’s reimagining of Black Ops 2’s Standoff as a rough-and-tumble Western town, and World at War’s classic Outskirts reborn as a fortified high-tech facility.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts