Bygg saker i rymden

Bygg saker i rymden

Är du en av dem som var besvikna över de bristfälliga kreativa möjligheterna i No Man’s Sky? Då kanske Astroneer är ett spel för dig. Spelet beskrivs som ett uforskningsspel i rymden för upp till fyra samarbetsvilliga spelare, och som synes i trailern kan man deformera planeter som om de vore gjorda av trolldeg.

Astroneer utvecklas av den Seattle-baserade studion System Era Softworks, och utgörs av namnkunniga veteraner med serier som Halo, Assassin’s Creed, Doom, Team Fortress och The Sims på cv:n. Astroneer släpps i early access på Steam i december, men kommer även säljas via Windows 10-butiken i motsvarande utförande. Prislappen på alla versioner blir 20 dollar.

Här är early access-trailern och ett gäng skärmdumpar samt konceptbilder.

ASTRONEER – Early Access Trailer (Xbox One | Windows 10 | Steam)

Astroneer will be available on Xbox One and Windows 10 Game Preview, December 2016. Astroneer will be available on Steam Early Access, December 2016: http://store.steampowered.com/app/361420/ Astroneer is a co-operative space exploration game where you can deform and shape the terrain as though it were made of Play-Doh.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts