Besvikelsen Champions Of Anteria berikas med demo

Besvikelsen Champions Of Anteria berikas med demo

Settlers goda namn dras åtminstone inte i smutsen.
Tror du att vi har fel? Pröva själv.

“Det mediokra slutresultatet blir dock en enda lång axelryckning som endast bryts upp av djupa suckar över försöken till humor.”

Känner ni … PEPPEN!? Det gjorde i alla fall inte Jocke när han recenserade Champions of Anteria som var en lång föreställning av missad potential. Om ni inte vill köpa grisen i säcken går det lyckligtvis att ladda ner en två timmar lång demo, via såväl Steam som Uplay, i vilken du själv kan få ett smakprov på vad som blev kvar av spelet som en gång var en del av Settlers.

Settlers-namnet slopades dock, vilket vi med facit i hand nog ska vara glada över. Blue Bytes tyska mysstrategi må ha sina glansdagar bakom sig men om serien ska återuppstå i framtiden hoppas vi att det blir av en helt annan kaliber än det här. Men okej, en sak gör Champions of Anteria rätt. Det har fått mig att flera gånger nämna Settlers vilket gör att jag raskt måste surfa in på mitt Gog-konto och lira den fantastiska jubileumsutgåvan av tvåan.

Champions of Anteria – Real-time Strategy with a Twist

Blending a unique take on real-time strategy with base-building, Champions of Anteria is now available on PC, putting players in control of a squad of three heroes (chosen from a pool of five) whose elemental affinities and interconnected abilities let them tear through monsters, bandits, and other threats to Anteria’s safety.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts