Blood Bowl 2 väcker upp ett nytt lag från de döda

Blood Bowl 2 väcker upp ett nytt lag från de döda

Cyanide Studios underhållande sportstrategispel Blood Bowl 2 får nu tillökning. Vid release klagade många, inklusive vi, på att det innehåll väldigt få lag att välja mellan. Nu har vi fått ett nytt DLC för att bygga ut laguppställningen lite till, med Necromantics. De använder sig av ruttnande zombier, flesh golems (låter smaskigt) och varulvar, bland annat. Spelet har också fått en ny uppdatering och ett nytt rankingsystem.

Tanken på att mosa alver med vildsinta varulvar och zombier känns onekligen lockande. Den som är nyfiken på att väcka liv i de döda kan passa på i helgen då det är rea på spelet och alla dess tillägg.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts