Besök ett post-apokalyptiskt Afrika i Beautiful Desolation

Besök ett post-apokalyptiskt Afrika i Beautiful Desolation

Stasis var ett utmärkt, gammaldags skräckspel i samma anda som gamla förbisedda Sanitarium. Vi gav det ett fint betyg i vår recension. Det är sedan tidigare känt att sydafrikanska utvecklaren The Brotherhood arbetar på ett fristående extrakapitel till spelet – gratis för alla som redan äger det. En prequelhistoria kallad Cayne. Kolla in trailern nedan om du är intresserad.

Cayne Trailer

CAYNE – A Stasis Story : http://www.playcayne.com STASIS: http://www.stasisgame.com DESOLATION: http://www.desolationgame.com BROTHERHOOD: http://www.thebrotherhoodgames.com

 

Men The Brotherhood arbetar också på ett spel som heter Beautiful Desolation, som ser synnerligen intressant ut. Det är ett spel som utspelar sig i ett post-apokalyptiskt Afrika, och det lilla de studion visat upp är riktigt fantasieggande. De märkliga girafferna är tillräckligt för att vi ska bli väldigt nyfikna. Kolla in filmen själv nedan.

BEAUTIFUL DESOLATION

BEAUTIFUL DESOLATION – From the makers of STASIS. http://www.desolationgame.com CAYNE (free): http://www.playcayne.com STASIS: http://www.stasisgame.com BROTHERHOOD: http://www.thebrotherhoodgames.com

 

 

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts