Battlefield 1-kampanjen får äntligen trailer

Battlefield 1-kampanjen får äntligen trailer

Såväl Battlefield 3 som 4 har gett oss kampanjer som gjort få avtryck. Med Battlefield 1 tycks fokus har legat på det Dice kan bäst: multiplayer. Med mindre än månad kvar till releasen verkade det som om kampanjen var undanskuffad och att allt krut gick åt på flerspelarglädje. Den nya trailern ska övertyga oss om att Dice visst kan bygga bra kampanjer, men de gör det på ett annat sätt den här gången.

Teamet skriver att vi kommer få en antologi av berättelser från kriget, med nedslag på en rad olika platser och med en uppsjö karaktärer. Röde baronen och Lawrence av Arabien är två ikoniska WW1-profiler men vi kommer också få chansen att möta betydligt mindre kända ansikten:

One example is the War Story Through Mud and Blood. It takes place late in the war and centers on a British Mark V Tank crew. The story focuses on a young soldier assigned to the crew as the tank’s driver. However, our protagonist has no experience of these modern war vehicles and need to learn – and learn fast. Our hero is also struggling with earning the trust of his fellow crew members, so there’s a social dynamic in the story, making the whole thing something personal. Danny Edwards, our driver character, is not an ace sniper. He’s not a crack pilot. He’s not a demo expert. He’s a former chauffeur – a volunteer new to the war. He can drive and he can fix things. That’s where we start.

Battlefield 1 Official Single Player Trailer

Discover classic Battlefield gameplay through an adventure-filled campaign with the Battlefield 1 single player. Battlefield 1 will be available from Oct 21st 2016 on PlayStation 4, Xbox One, and PC.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts