Battlefield 2142 har återuppstått

Battlefield 2142 har återuppstått

Det är tio år sedan Battlefield 2142 släpptes. Personligen hade jag glömt bort att spelet existerade överhuvudtaget, men det finns bevisligen gott om spelare som uppskattade sci-fi-vinklingen av Dice älskade onlinesandlåda – annars skulle fanprojektet Battlefield 2142 Revive inte existera, än mindre få en officiell lansering. Battlefield 2142 Revive är gratis för alla (man behöver inte äga originalet) och kan laddas ner här.

Servrarna för det ursprungliga Battlefield 2142 stängdes ner 2014 i samband med Gamespys bortgång. Electronic Arts lovade att de skulle göra onlinedelen spelbar igen, men var till slut tvungna att ge upp på grund av “betydande teknisk hinder”. Electronic Arts har inte officiellt godkänt Battlefield 2142 Revive, men verkar av allt att döma lämna projektet i fred. Chanserna att Battlefield 2142 Revive skulle börja stjäla spelare från Battlefield 1 känns ganska låg.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts