Battlefield 1-betan avslutas på torsdag

Battlefield 1-betan avslutas på torsdag

Förra veckan inledde Electronic Arts och Dice en öppen beta av deras kommande onlineskjutare Battlefield 1. Den är tillgänglig för alla, och allt du behöver göra är att logga in på Electronic Arts onlinetjänst Origin för att ladda ner klienten. Nu har vi fått reda på att betan avslutas på torsdag, den 8 september, så ännu finns det tid att prova spelet om du är intresserad.

Betan inkluderar kartan Sinai Desert och två spellägen; Conquest, där 64 spelare kämpar om att kontrollera nyckelpunkter på kartan och Rush; ett läge där 24 spelare ska försöka förstöra motståndarens telefonstolpar och beskydda sina egna. Den senaste patchen har tagit bort tidsgränsen i Conquest, och matchen vinns numera av det lag som först skrapar ihop 300 poäng istället.

Battlefield 1 släpps den 21 oktober. Här är videon vi laddade upp på vår Youtube-kanal här om dagen, 47 minuter dumheter och svordomar med undertecknad!

Intryck: Battlefield 1 (open beta)

Benny gör bort sig på slagfältet i den nya onlineskjutaren av svenska Dice.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts