Både gratis och billigt i Humbles sensommarrea

Både gratis och billigt i Humbles sensommarrea

Jag ögnade Humblesajten väl snabbt och såg orden “sommar” och “rea”. I september? Why not!

Emellertid rör det sig om en sensommarrea. Att inte stångas med Gog och framför allt Steam kan ju vara klokt. Humble rear ut över 3 000 titlar, däribland Deady Premonition för en tjugolapp, har 90 procent rabatt på Shadow Warrior och rea på en mängd Star Wars-titlar. För dyrt, säger du? Då kan du ju istället slänga en blick på Tropico 4 som fram till imorgon kväll är helt gratis. Haken är att du måste aktivera Steamkoden inom en vecka.

Rean har också ett alternativ som kan ge dig kredit att spendera. I vanliga fall går 10 procent till välgörande ändamål, men nu kan du istället välja att bara låta fem procent gå till välgörenhet och få fem procent att spendera på andra titlar i Humbles digitala affär. Eller så väljer du att låta alla 10 procent hamna där den brukar.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts