Är en remaster av Bulletstorm på gång?

Är en remaster av Bulletstorm på gång?

När Bulletstorm släpptes för fem år sedan var jag övertygad om att det var starten av en ny actionserie. Så blev dock inte fallet. People Can Flys skönt töntiga och ganska välgjorda action blev en kommersiell besvikelse och den polska studion har därefter inte gjort mycket väsen av sig. I juni började det tisslas och tasslas om en remaster och nu får ryktet ytterligare vatten på sin kvarn.

Den brasilianska motsvarigheten PEGI, Classificação Indicativa, hävdar (via Eurogamer) att Borderlands-studion Gearbox kommer att ge ut Bulletstorm: Full Clip Edition. Det vore inte första gången en liknande organisation ligger bakom ett sådant här avslöjande. Kanske kan detta resultera i ett Bulletstorm 2 en vacker dag? Kanske? Så här såg i alla fall originalets releasetrailer ut.

Bulletstorm Launch Trailer

The wait is officially over, it’s time to Kill With Skill! Bulletstorm is available now

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts