Är Destiny 2 på väg till pc?

Är Destiny 2 på väg till pc?

En kille känner en snubbe som jobbar på Activision säger att hans kompis påstår att en pc-version av Destiny 2 “kommuniceras internt med de anställda”. En sak till: detta dryftas på Neogaf.

Alla möjliga och omöjliga varningslampor blinkar. I vanliga fall skulle vi himla med ögonen, slänga det vaga ryktet i vår mentala papperskorg och återigen yttra orden: “Att Destiny inte släpptes på pc är ett av senare års mest skeva beslut i spelvärlden”. Det tar dock inte slut här. Enter Kotaku.

Sajten påstår att de hört samma sak yttras av en annan källa, vilket inte är första gången ryktet florerat. Kotaku säger också att Destiny 2 utvecklas för att “kännas som ett helt nytt spel”, vilket kan innebära att många platser, karaktärer och spelmekaniker skrotas. Vi lär få anledning till att återkomma i saken.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts