Äntligen ett releasedatum för Shadow Warrior 2

Äntligen ett releasedatum för Shadow Warrior 2

Första Shadow Warrior hade sina brister men magkänslan har hela tiden sagt åt oss att tvåan kommer bli så mycket bättre. Snart är det upp till bevis för känslan. Shadow Warrior 2 släpps den 13 oktober. (Kuriosa: konsolversionerna hittar inte ut i butik förrän i början av 2017.)

Om du förhandsbokar spelet på Steam, Gog eller Humble Store från och med nu fram till lanseringen får du 10 procent rabatt. Äger du originalet och/eller Hard Reset Redux får du ytterligare tio. Vi vet, man ska passa sig för att köpa spelgrisen i säcken, så gör vad ni vill med den informationen.

Vi är taggade på co-op för fyra och fler öppna banor. Polskutvecklade spel brukar dessutom vara bättre än bra.

Shadow Warrior 2 – Who Wants Some Wang Trailer

Coming to Steam, GOG, and Humble October 13! Preorder now and receive the Razorback chainsaw katana and get 10% off! Steam: http://store.steampowered.com/app/324800/ GOG: https://www.gog.com/game/shadow_warrior_2 Shadow Warrior 2 is the stunning evolution of Flying Wild Hog’s offbeat first-person shooter following the further misadventures of former corporate shogun Lo Wang.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts