Äntligen datum för omdöpta The Whispered World 2

Äntligen datum för omdöpta The Whispered World 2

Daedalics undersköna Silence: The Whispered World 2 gör sig av med den senare delen av titeln och kommer hädanefter enbart kallas Silence.

Titeln är tvivelsutan mer slagkraftig, men innebär detta också att den tyska studion kapar banden med 2009 års The Whispered World? Oklart, men det verkar onekligen så. Spelen har ju alltid sett att skilja sig åt rejält i både ton och estetik där Silence tycks betydligt mörkare. Klart är i alla fall att vi äntligen har ett releasedatum. Den 15 november bränner startskottet av.

Silence berättar historien om en liten flicka, Renie, som efter att ha gömt sig i ett skyddsrum från krigets bomber går vilse i en magisk värld i gränslandet mellan liv och död. Hennes äldre bror Noah ger sig ut för att söka efter henne och de båda dras snart in en kamp där Silence öde vilar i deras händer.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts