Animedoftande äventyr i Forgotton Anne

Animedoftande äventyr i Forgotton Anne

Vi har nämnt indieprogrammet Square Enix Collective i förbifarten tidigare, och nu har det fått tillökning med en ny ytterst lovande titel. Forgotton Anne är ett filmiskt äventyrsspel i 2d, som kombinerar plattformsmoment och pussel med en rysligt vacker animedoftande estetik.

Spelaren tar rollen som Anne, upprätthållare av ordningen i Forgotten Realm, och hon måste kväva det uppror som kan förhindra henne och hennes mästare Bonku från att återvända till människovärlden. Forgotton Anne utvecklas av Throughline Games, en dansk studio grundad 2014 av kortfilmregissören Alfred Nguyen och teknikgurun Michael Godlowski-Maryniak.

Forgotton Anne planeras att släppas någon gång under 2017. Här är debuttrailern och ett gäng vackra skärmskott.

Forgotton Anne Announcement Teaser

Forgotton Anne is a 2D cinematic adventure game combining puzzle platforming with adventure game elements. You play as Anne, the enforcer who keeps order in the Forgotton Realm, as she sets out to squash a rebellion that might prevent her master, Bonku, and herself from returning to the human world.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts