Amazon satsar på onlineaction

Amazon satsar på onlineaction

BREAKAWAYLOGODen Kalifornien-baserade studion Double Helix Games debuterade med Silent Hill: Homecoming 2008, men slog igenom på riktigt med det uppskattade fightingspelet Killer Instinct. Det släpptes till Xbox One 2013, men har sedan dess även hittat till pc.

I början av 2014 köptes studion av onlinejätten Amazon, för att leda deras nya spelsatsning. Nu har vi fått reda på att duons första alster blir det moba- och sportdoftande onlinespelet Breakaway, och ni kan se ett tio minuter långt gameplayklipp här nedan.

Spelet visades upp med hjälp av fyra spelare och två kommentatorer, och mina tankar flyr hyfsat omedelbart till bombing run-läget från Unreal Tournament 2003, fast med ett mobapespektiv och hjältar med individuella färdigheter. Det ser faktiskt rätt skoj ut!

Breakaway har också begåvats med en utannonseringstrailer, och man kan anmäla sig till ett alfatest på spelets hemsida.

Breakaway Announce Trailer

Breakaway is a 4v4 mythological sport brawler built for fast action, teamwork, and live-streaming. Assemble your team from an expanding roster of legendary warriors including the relentless gladiator Spartacus, the twisted sorceress Morgan Le Fay, and the bloodthirsty Vlad the Impaler.

Breakaway: 10 Minutes of Gameplay

Check out the live gameplay as our eight Twitch broadcasters compete in the first ever exhibition match of Breakaway from Amazon Game Studios! Shoutcasted by Rip and Sajam.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts