Amazon jobbar också på Crucible och New World

Amazon jobbar också på Crucible och New World

Knappt har jag plitat färdigt min nyhet om Breakaway innan jag får reda på att Amazon Game Studios avslöjat ytterligare två spel. Under en presentation på Twitchcon idag avslöjades också Crucible och New World, även om de inte fick lika mycket utrymme som Breakaway.

Crucible är en tredjpersonsskjutare för 12 spelare, som måste kämpa för sin överlevnad på en utomjordisk planet. Man kan samarbeta med andra, men endast en person kan vinna. Spelet kommer också innehålla en trettonde deltagare som fyller samma funktion som spelledare i penna-och-papper-rollspel, och kan påverka världen för att hjälpa eller stjälpa spelarna. Spelledaren kommer också kunna interagera med tittare via Twitch.

New World låter lite mer högtflygande, och beskrivs som en “massiv uppkopplad sanlådevärld” belägen i 1700-talets Amerika. Spelet kommer dock inte vara vidare historiskt korrekt, och utvecklarna påpekar att dåtidens påhittade övernaturliga väsen kommer vara verkliga hot i spelet. Man ska kunna spela hur man vill, exempelvis som soldat, utforskare eller bonde.

Se hela Amazon-presentationen här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts