4K-gameplay får Titanfall 2 att glänsa lite extra

4K-gameplay får Titanfall 2 att glänsa lite extra

Action är i vanlig ordning en kraft att räkna med i höstens AAA-uppställning, och det återstår att se vem som blir den stora vinnaren. Titanfall 2-releasen (28 oktober) ligger mitt emellan mer namnkunniga Battlefield 1 (21 oktober) och Call of Duty: Infinite Warfare (4 november) så det kommer krävas det lilla extra för att Respawn ska utmana om multiplayerspelarnas gunst.

Förra veckan fick vi systemkraven och nu visar teamet exakt vad vi kan vänta oss i grafisk väg om vi uppfyller kraven. Den här 4K-genomgången visar att studion åtminstone inte gör ett fult spel.

Dessutom står inte allt och faller med flerspelarläget. Stora förändringar har utlovats och en av de största är tvivelsutan att vi den här gången får en matig solokampanj att spela igenom.

Titanfall 2: EXCLUSIVE Multiplayer 4K 60 FPS PC Gameplay – On TITAN X!

Check out the exclusive, first ever Titanfall 2 4K gameplay footage running at 60 frames per second, captured on a TITAN X! Learn more about Titanfall 2’s PC features: http://www.geforce.com/whats-new/articles/titanfall-2-pc-system-requirements-and-4k-video Subscribe to NGN! https://www.youtube.com/channel/UCL-g…

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts