32 minuter från Endless Space 2

32 minuter från Endless Space 2

2016-09-08Tidigare i år berättade vi att japanska jätten Sega köpt franska Amplitude Studios, som debuterade med 4X-spelet Endless Space för fyra år sedan.

Nu närmar sig uppföljaren med stormsteg – Endless Space 2 kommer lanseras som early access på Steam någon gång senare den här månaden, och Eurogamer bjuder på 32 gameplayminuter i videon nedan.

– När vi inledde utvecklingen av Endless Space hade vi ingen aning om hur man gör ett 4X-spel, berättar Amplitudes medgrundare Romain de Waubert de Genslis i videon. Utvecklingen av Endless Legend gav oss möjligheten att se genren ur ett annorlunda perspektiv, och vi tyckte att det skulle vara väldigt roligt att återvända till Endless Space för att applicera vad vi lärt oss.

Hoppa till slutet av videon för att se exempel på de nya filmiska rymdstriderna som verkligen livar upp ett annars väldigt sifferbaserat spel. Här är spelets Steam-sida.

32 minutes of Endless Space 2 Gameplay (including combat!)

32 minutes of Endless Space 2 Gameplay, with Eurogamer’s Chris Bratt and Amplitude co-founder, Romain de Waubert de Genlis. Stick around till this end for our first look at space combat!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts