20 minuter från pc-versionen av ReCore

20 minuter från pc-versionen av ReCore

Igår avslöjade vi systemkraven till ReCore och idag kan vi visa 20 minuter från Windows 10-versionen.

ReCore är det första spelet som släpps som en del i Xbox Play Anywhere-programmet, vilket i praktiken innebär att pc-spelare får gotta sig åt titlar så som Gears of War 4 och Sea of Thieves samtidigt som de släpps till Xbox One. Formaten kommer också dela sparfiler, achievements och köper du en kopia av spelet kan du lira det på både pc och konsol. Det låter som en bra deal men det återstår att se hur väl genomförd den är när ReCore släpps den 13 september. Vi kommer förstås stå redo med en recension.

ReCore är ett sandigt actionäventyr som mixar skjutarröj med pussel. Projektet leds av Keiji Inafune, mannen bakom Mega Man (yay!) och Mighty No. 9 (…).

Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts