WoW: Legion – Platserna! Nyheterna! Peppen!

WoW: Legion – Platserna! Nyheterna! Peppen!

Den 30 augusti släpps till sist World of Warcraft: Legion, sjätte och med 99,999 procents säkerhet inte sista WoW-expansionen. Igår berättade vi att om du förhandsbokar spelet kan du redan om en vecka börja leva onlinelivet som en demon hunter.

Idag bjuder Blizzard på en rejäl genomgång av vad vi kan vänta oss när releasen går av stapeln, med allt från vyer från de nya platserna, till bossar, spelmekaniska nyheter och så vidare.

Med tanke på WoW:s alltjämt dominanta ställning i mmo-världen kommer den nya expansionen att vändas ut och in på och tiden får utvisa om det blir en nytändning, en fläck i protokollet eller om Legion hamnar någonstans mittemellan.

World of Warcraft: Legion Extended Preview

Take an extended look at many of the new zones, dungeons, bosses, and features coming to World of Warcraft on August 30. Learn More: http://www.battle.net/wow/legion/ Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=WorldofWarcraft

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts