Vi följer upp gårdagens nyheter

Vi följer upp gårdagens nyheter

Igår skrev vi om Steven Thomas och hans Youtube-kanal No Man’s Sky Gamer. Sony hade tagit ner en av hans videor på felaktiga grunder, varpå Hello Games Sean Murray lovade att lösa problemet. Sagt och gjort, allt är frid och fröjd, Steven Thomas tog ner sin ursprungliga reaktionsvideo (precis som han sade att han skulle göra om allt löste sig) och precis nu, när ni läser det här, är han mitt inne i sin dygnslånga välgörenhetsstream av Playstation 4-versionen av No Man’s Sky. Även andra Youtube-kanaler som The Know har fått tillbaka sina videor, och ni kan se deras reaktioner i klippet härnedan.

We Were CENSORED by No Man’s Sky! – The Know

UPDATE: SCEA has released the copyright claim against our original news update, acknowledged it was a mistake, and apologized! Being angry over internet injustice has worked wonders once again! Get those spaceships ready, because we’ve been hit with No Man’s Censorship!

En mindre munter historia är den fortsatta utvecklingen kring hobbyremaken av Metroid 2, AM2R. Precis som jag spekulerade igår har Nintendos advokater ingripit, och man kan inte längre ladda ner AM2R från spelets hemsida. Det finns dock en torrent som hann hitta ut på den vida webben, så man kan fortfarande få tag i spelet om man verkligen vill. Metroid Database på Twitter har bekräftat att de mottagit ett “cease and desist”-meddelande från Nintendo, men ämnar inte kommentera ärendet ytterligare.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts