Varför är det nya priest-kortet så dåligt i Hearthstone?

Varför är det nya priest-kortet så dåligt i Hearthstone?

purifyBlizzards hardcorefans är en passionerad skara. Oftast äter de upp vad Blizzard bjuder med hull och hår, men ibland gör den ofelbara Irvine-studion spektakulära snedsteg, och då är fansen gärna där och påpekar det.

Blizzard utannonserade nyligen de nya korten i Hearthstone-expansionen One Night in Karazhan (ni kan läsa våra tankar om utbudet här) och internet kom snabbt till slutsatsen att det nya priest-kortet Purify är ett av de sämsta Hearthstone-korten någonsin.

Ben Brode, lead designer, har förklarat tanken bakom Purify i en video som ni kan se här nedan. I korthet säger han att det finns mängder av anledningar för Blizzard att skapa olika kort, och alla behöver inte nödvändigtvis platsa i en tier one-lek.

– Ibland vill vi ge spelarna möjligheten att skapa galna kortlekar, och vissa av dem gillar faktiskt att vinna med dåliga kort. Vi försöker göra konkurrenskraftiga kort för att skaka upp metaspelet, men de är inte den enda typen av kort vi gör.

Brode påpekar dock att Purify inte kommer dyka upp i Arena mode, så de av er som var oroliga över det kan dra en lättnadens suck. Den första delen av One Night in Karazhan öppnas upp den 11 augusti.

Designer Insights with Ben Brode: Purify

Lead Designer Ben Brode discusses Purify. http://PlayHearthstone.com Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=PlayHearthstone

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts