Välkommen till Nuka-World!

Välkommen till Nuka-World!

nukamaskaotAllting måste ta slut, till och med världens undergång. Fallout 4 lanserades i november tillsammans med riktigt hyfsade försäljningssiffror, och sedan dess har Bethesda koncentrerat sig på att pumpa ut dlc. Automatron (mars) följdes av Wasteland Workshop (april) följdes av Far Harbor (maj), Contraptions Workshop (juni) och Vault-Tec Workshop (juli) och nu är vi nästan framme vid den sjätte och sista dlc-expansion Nuka-World.

Nuka-World är ett nöjesfält baserat på Fallout-universumets ökända läskedryck, och i trailern nedan ser vi alla aktiviteter som spelaren kan hänge sig, som att skjuta ihjäl maskotar, åka karusell, prickskjuta måltavlor och besöka lustiga huset. Nuka-World verkar bli ännu större än Far Harbor, i alla fall av filstorleken att döma, och det är inte illa pinkat med tanke på att Far Harbor kunde skryta med den största landmassan hittills i en Bethesda-expansion.

Nuka-World släpps den 30 augusti.

Fallout 4: Nuka-World Official Trailer

Hop on the Nuka-Express for a trip to Nuka-World… America’s Favorite Vacation Destination! The fun starts on Xbox One, PlayStation 4, and PC on Tuesday, August 30th. Nuka-World is a vast amusement park featuring Raider gangs and unique park zones like Safari Adventure, the World of Refreshment, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom, Galactic Zone, and Nuka-Town, USA.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts