Utdragen död för Disney Infinity

Utdragen död för Disney Infinity

Det verkar som om luften gått ur en del av spelbranschen som varit synnerligen lukrativ för Nintendo, Activision och Disney. Åtminstone om vi ska tro den senare aktören. Tidigare i år lät Disney meddela att Disney Infinity går i graven och nu har man släppt ett detaljerat schema för när ditten och datten går offline.

Om du inte hört talas om Disney Infinity (eller, för all del, Skylanders eller Amiibo) har du förmodligen tryckt under en sten och säkerligen är du inte förälder till hagalna kids. Disney Infinity är en serie plastfigurer från allsköns Disneyägda varumärken, så som Star Wars, Marvels superhjältar och Frost, vilka du kan spela med i färdigpaketerade äventyr. Du kan också bygga egna och ladda ner andras. Det är en väldigt dyr hobby.

DisneyFrån 30 september kommer du dock inte kunna komma åt communityinslag, däribland banor som skapats av medspelare. Då pc-versionen av någon oförklarlig anledning tillhandahållit extra karaktärer och världar som DLC snarare än som plastfigurer är det oklart om du kan komma åt dessa, men med andra nedlagda Steamspel i åtanke borde det fungera.

Disney Infinity 2.0 och 3.0 (ettan släpptes aldrig till pc) kommer fortsätta vara spelbara på Steam, men om du inte är en samlare av coola figurer kommer du snart inte ha särskilt stor anledning att ta dig an äventyren. Förvirrande nog listar Disney tre olika pc-versioner i sitt schema (Steam samt Windows 8 och 10) så ha det i åtanke när du läser schemat.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts