Ubisoft försenar Division-expansioner – för att laga grundspelet

Ubisoft försenar Division-expansioner – för att laga grundspelet

Ubisoft rör om i sin The Division-gryta (recension). De kommande expansionerna, Survival och Last Stand, kommer inte att släppas som beräknat då teamet ska fokusera helt och fullt på “buggfixar, balansering och andra förbättringar”. Survival släpps således senare i år och Last Stand halkar över till 2016.

Konkret berättar Massive att de i och med uppdatering 1.4 (och även bortom denna) ska göra loot mer relevant för spelarna, att fiendernas svårighetsgrad ska justeras och att balans inom utrustning, vapen, Dark Zone och PvP ska fixas. Vidare lovar man att göra livet roligare för ensamvargar.

– Det nya schemat tillåter oss inte bara att stärka vår kärnupplevelse innan vi lägger till nytt innehåll, utan kommer också ge oss mer tid för att säkerställa kvaliteten hos framtida uppdateringar.

Ni vet vad man säger: försenade spel är bättre spel. 1.4-patchen ska vara redo i oktober.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts