Tre Disney-klassiker når GOG

Tre Disney-klassiker når GOG

aladdinOnlinebutiken GOG har varit synnerligen aktiv den senaste tiden.

Förra månaden släppte Electronic Arts de moderna klassikerna Dragon Age: Origins, Dead Space och Sim City 3000 Unlimited. Disney vill inte vara sämre utan följer upp med tre egna, något äldre pärlor – de sidscrollande plattformsspelen The Lion King och The Jungle Book från 1994, och Aladdin från 1993.

Spelen fungerar på moderna datorer och kostar 9 dollar och 81 cent vardera. Om man köper alla tre sparar man över 10 dollar och betalar 21 dollar och 87 cent.

Vi kan inte uttala oss om den tekniska kvaliteten (i skrivande stund finns inga recensioner) men om man är missnöjd har man, som alltid, 30 dagars returrätt. Spelens produktsidor listar dock handkontrollstöd och skärmskotten i bildgalleriet har rätt bildförhållande, så allt verkar vara i sin ordning.

Här är en trailer.

Disney 16-Bit Classic Games Now on GOG.com!

Relive the Retro! GOG.com and Disney have teamed up to bring three beloved 16-bit classic games to a new generation. Survive the Cave of Wonders, swing past the Monkey Puzzle, and drive King Louie bananas! Disney Aladdin, Disney The Lion King, and Disney The Jungle Book are available now, for Windows, Mac, and Linux, exclusively at GOG.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts