Tolv saltstänkta minuter från Sea of Thieves

Tolv saltstänkta minuter från Sea of Thieves

GoldenEye 007Banjo-KazooieDonkey Kong Country. Listan på Rares storverk kan göras lång, åtminstone under den brittiska studions Nintendoera. Under Microftflagg har oroväckande mycket handlat om Kinect, men när Rare hissar piratflaggan vågar vi hoppas att teamet äntligen kan vara något stort på spåren igen.

Youtubekanalen Outsidexbox har under Gamescom fått chansen att spela Sea of Thieves och magkänslan säger oss att detta kan bli löjligt roligt i goda vänners lag. Här finns majestätiska solnedgångar och här finns också actionpackade strider till havs. Tillsätt en flaska med rom för bästa ruseffekt.

Om du inte kan få nog av Sea of Thieves finns ännu mer filmmaterial i vår databas.

Sea of Thieves Gameplay – Let’s Be Dreadful Pirates – Gamescom 2016

Sea of Thieves is Rare’s comical pirate sim and we’ve had a chance to splice the mainbrace, whatever that is, and set sail in search of our fortune. There are dramatic ship battles, majestic sunsets and more than a little drinking. Subscribe! http://tinyurl.com/SubToOxbox We couldn’t be much more excited for Sea of Thieves.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts