Titanfall 2-betan kommer inte till pc

Titanfall 2-betan kommer inte till pc

titanfall2boxartTidigare idag berättade Electronic Arts att en öppen Battlefield 1-beta kommer bli tillgänglig på pc inom kort. Lika muntra besked väntar dock inte fans av den andra stora Electronic Arts-skjutaren i höst, för Titanfall 2-betan kommer bli en konsolexklusiv historia.

På spelets hemsida berättar Vince Zampella, vd hos Respawn Entertainment, att betan inte kommer bli tillgänglig på pc av en trio väldigt specifika anledningar.

För det första är betan till för att testa serverstabiliteten, och det behövs bara en plattform att för att göra det (trots att betan kommer till både Xbox One och Playstation 4!). För det andra gör Respawn fortfarande grafiska justeringar, vilket innebär att spelet inte blivit optimerat för olika processor- och grafikkortskombinationer ännu. Och för det tredje säger Zampella att han är rädd att enspelarkampanjens innehåll kommer avslöjas, en befogad rädsla med tanke på hur duktiga pc-spelare visat sig vara på att gräva fram hemligheter i betaversioner.

Zampella förstår att han gör spelare besvikna med det här beskedet, men säger att studion är säkra på att de kommer leverera en fin pc-upplevelse när Titanfall 2 släpps den 28 oktober.  En livestream om spelet kommer också sändas ikväll kl 20.00 från Gamescom, och Electronic Arts presskonferens börjar kl 19:15 och kan ses här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts