The Division-film med Jake Gyllenhaal på gång

The Division-film med Jake Gyllenhaal på gång

gyllenhaalI början av juni skrev vi en nyhetsartikel med rubriken “The Division-film med Jake Gyllenhaal på gång?”. Nu kan vi ta bort frågetecknet och lägga till “och Jessica Chastain”, för Ubisoft har berättat att filmen baserat på Massives massiva pandemisandlåda kommer bli verklighet.

Jake Gyllenhaal (som vi känner igen från den tidigare filmadaptionen av ett Ubisoft-spel, Prince of Persia) och Jessica Chastain (Interstellar, The Martian och Zero Dark Thirty) är också personligt inblandande, eftersom stjärnornas respektive produktionsbolag utvecklar filmen. Ubisoft sade så här i ett pressmeddelande.

– De pandemidrabbade gatorna i The Division är fyllda med oräkneliga berättelser om kärlek, förlust, förräderi och hjältedåd, men vi kommer bli tvungna att vänta ett tag på att få se vilka områden filmen utforskar.

Det låter med andra ord som att filmen inte kommit särskilt långt i utvecklingsarbetet. Senare i år har filmen baserad på Assassin’s Creed premiär, med Michael Fassbender i huvudrollen. Ubisoft inväntar säkerligen reaktionerna på den filmen innan de spikar ett manus för The Division.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts