Techland gör lantbrukssimulator

Techland gör lantbrukssimulator

Vi vet redan att det finns pengar att tjäna inom lantbrukssimulatorer. Farming Simulator 2015 var det sjunde mest sålda fysiska pc-spelet i Norge och Danmark under 2015, och det fjärde mest sålda i Finland. På den svenska topplistan kvalade emellertid spelet inte in alls. Kanske blir den nya utmanaren Pure Farming 17: The Simulator spelet som får genren att slå igenom i Sverige?

Pure Farming 17: The Simulator är ett samarbete mellan polska studion Techland (Dead Island, Dying Light, Call of Juarez) och indiestudion Ice Flames. Spelet utlovar en “komplett och realistisk jordbruksupplevelse” och Kornel Jaskula, lead producer, hävdar att genrens existerande spel inte når riktigt ända fram med sina idéer. Pure Farming 17: The Simulator kommer visas upp för omvärlden på årets Gamescom-mässa, som äger rum i Köln mellan den 18 och 21 augusti

Tills dess kan vi kolla på den halvminutslånga teasern tills ögonen blöder.

Pure Farming 17: The Simulator – Teaser Trailer EN

Pure Farming 17: The Simulator is a simulation game offering a complete and realistic farming experience. The game will be officially showcased for the first time ever at Gamescom 2016. More info: FB: https://www.facebook.com/PureFarmingGame Twitter: https://www.twitter.com/PureFarmingGame @PureFarmingGame

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts