Svenska arenashootern gör Kickstartersuccé

Svenska arenashootern gör Kickstartersuccé

För några dagar sedan intog svenska GD Studio Kickstarter med sitt Diabotical, och det med stor framgång. Med 29 dagar kvar har man samlat in drygt 990 000 av de cirka 1,25 miljoner kronor som krävs. Uppenbarligen är mixen av en tempostark arenashooter i ett färggrant robotuniversum något som lockar. Särskilt som det är utvecklat av forna Quake– och esport-proffs. Det här ska vi hålla ögonen på!

– Vårt mål är enkelt: förbättra genrens bästa bitar, ingjuta spelet med ett unikt personligt tilltal och erbjuda er ett brett utbud av välbehövliga features.

 

GD Studios vet vad esport innebär och att det inte bara handlar om att vinna, utan om ett roligt, balanserat spel som belönar de skickligaste. Diabotical kommer handla om lagmatcher, men även om man mot man. Motorn har byggts av teamet själv från grunden och går allt väl (vilket det verkar göra) ska spelet släppas nästa sommar.

 

Diabotical by The GD Studio

The GD Studio is raising funds for Diabotical by The GD Studio on Kickstarter! A fast-paced multiplayer Arena FPS set in a colourful robot universe developed by former Quake and esport professionals.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts