Stiliga Below försenas

Stiliga Below försenas

belowcoverHar du sett fram emot Capybara Games stiliga roguelike Below? I så fall har vi dåliga nyheter, på deras hemsida har studion berättat att spelet skjutits upp på obestämd framtid, och att vi inte kommer höra mer om det innan ett faktiskt lanseringsdatum är fastställt.

– Istället för att ge er ett nytt, löst lanseringsfönster kommer vi att gå under jorden och ta oss den tid som behövs för att skapa ett kompromisslöst Below. Nästa gång ni får en större uppdatering av oss kommer spelet ha ett spikat releasedatum, som vi kommer dela med oss av.

Below premiärvisades under Microsofts presskonferens på E3 2013, och hade redan då varit under utveckling i flera år. Spelet ska vara utmanande och innehålla permanent död, och påminner en hel del om Dark Souls (eller varför inte Necropolis). Spelets senaste trailer släpptes i mars, och ni kan kolla in den här nedan. Visst svider det lite att behöva vänta så länge, för oh så snyggt det är.

BELOW — DEATH’S DOOR

What lies BELOW? Find out this summer. http://www.whatliesbelow.com Coming to Xbox One & Steam.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts